Selecteer een pagina

8 weekse bokscursus speciaal voor mannen!

Echte Mannen Boksen

Echte Mannen Boksen is een unieke 8-weekse cursus van Boxing Stad Groningen voor mannen die in een korte periode de basis van het boksen willen leren. De cursus is niet gemengd. Alleen echte mannen mogen meedoen. Alle belangrijke basistechnieken van het boksen, aangevuld met krachttrainingsvormen en het spelelement, worden uitgebreid behandeld. Je krijgt les van twee oud-kampioenen boksen van Nederland.

Door hun professionele begeleiding, hoogstaande technische benadering en intensieve lessen leer je in een korte periode behoorlijk boksen. Als bonus ontwikkel je meer kracht en power, waardoor je je na afloop beduidend fitter en vitaler voelt.

Daarom Echte Mannen Boksen

Wil jij afslanken, sterker worden en fitter door leven of heb je nog een ander doel? Kom trainen bij de nummer 1 in boksen en behaal in korte tijd resultaat.

A

Van beginner tot bokstopper

Leer alle aspecten van het boksen!
A

Intensieve begeleiding

De cursus wordt verzorgd door professionele boksers.

A

Snel sterker, fitter en zelfverzekerder

Door de intensieve lessen bouw je snel kracht op, krijg je meer power en voel je je snel fitter en zelfverzekerder

A

Uitsluitend vrouwen in de groep

Voel je veilig en vertrouwd tijdens het sporten.

“Work Hard: Get Results”

Al dat moois komt je natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Je moet je die twee maanden bij Echte Mannen Boksen volledig inzetten, met lichaam én geest. Met slap gedoe word je nooit een goede bokser, dat weet je zelf ook wel. Maar als je intensief meedoet en niet te snel opgeeft, heb je na die acht weken meer zelfvertrouwen en voel je jezelf veel weerbaarder. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

“Find Your Inner Rocky”

Boksen is een van de meest complete sporten die er zijn. Het gaat om uithoudingsvermogen, reactievermogen, souplesse, snelheid en timing. Bij het boksen doet vrijwel ieder lichaamsdeel doet mee, dat is gezond voor je lijf. Boksen is ook een denksport. Je moet iedere move bewust doen. Met zomaar erop los meppen kun je nooit winnen. De training bij Echte Mannen Boksen is allround: je bouwt een geweldige conditie op en ieder lichaamsdeel komt aan bod. Iedereen is op die manier in staat boven zichzelf uit te stijgen.

“Men only”

De cursus is beslist niet gemengd. Je bent lekker onder elkaar: alleen mannen zijn welkom. Alle belangrijke basistechnieken van het boksen, aangevuld met krachttrainings-vormen en het spelelement, worden uitgebreid behandeld.